Overholdelse af EU-lovgivning

Ved distribution i Den Europæiske Union lever Kaspersky VPN op til vilkårene i Generel forordning om databeskyttelse (GDPR).

Når du accepterer Slutbrugerlicensaftalen, bekræfter du, at du har den krævede alder til at installere Kaspersky VPN inden for Den Europæiske Union. Når Kaspersky VPN er installeret, vil du blive bedt om at læse og acceptere de vilkår og betingelser, der kræves for første opsætning og brug af Kaspersky VPN: vilkårene for databehandling og beskyttelse af Persondatapolitikken og Erklæring vedrørende databehandling med henblik på markedsføringsformål (Markedsføringserklæring).

Du bliver også bedt om at læse og acceptere de vilkår og betingelser, der kræves for brug af Kaspersky VPN: Erklæring om databehandling med det formål at gennemføre et køb (Købserklæring) og Erklæring om databehandling med henblik på brug af webportal (Webportalerklæring).

Hvis du vælger at acceptere disse erklæringer, kan du stadig når som helst tilbagekalde din accept i programindstillingerne.

Vigtigt: Hvis du har en tidligere version af Kaspersky VPN installeret på OS X 10.11 (El Capitan), og du planlægger at bruge programmet i EU, bør du opgradere dit operativsystem til macOS 10.14 og derefter opgradere Kaspersky VPN. Hvis du ikke vil opgradere dit operativsystem med det samme, skal du fjerne Kaspersky VPN fra din computer.